Algemeen

Je kunt ons telefoneren tijdens de openingsuren op het nummer 050 44 02 20. Zo kom je bij de onthaalbediende terecht.

Als je vraagt naar de contactpersoon van je school, zal zij je rechtstreeks kunnen doorschakelen of alvast zeggen wanneer die persoon in de loop van de week aanwezig zal zijn.

Je spreekt best met de onthaalbediende af wie er opnieuw zal opbellen.

Je kunt via "Contact: scholen en onze clb-medewerkers" de namen terugvinden van alle medewerkers die je school begeleiden. Als je op de namen klikt kan je via een e-mail een vraag stellen.

Gemakshalve vermeld je het telefoonnummer en de uren waarop je best bereikt kunt worden. Er zal dan zo spoedig mogelijk opnieuw contact genomen worden.

Vragen die ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden doorgestuurd naar de juiste medewerker.

Je kunt ook gewoon langskomen op het centrum, zonder afspraak. Er is een vestigingsplaats voor het basisonderwijs en een voor het secundair onderwijs. Er is altijd iemand op het centrum om jouw vraag te beluisteren en verder af te spreken wat er kan gebeuren. In de eerste plaats zal dat de contacpersoon of een ander teamlid van de school zijn. Is die persoon niet aanwezig of niet vrij, dan neemt een collega het over.