Werken in CLB Brugge(n) is een boeiende en gevarieerde opdracht. Je staat als professional in voor de begeleiding van leerlingen. We werken rond welbevinden, gezondheid, leren en studiekeuze. We werken nauw samen met de school, maar ook rechtstreeks met de leerlingen of hun ouders. 

CLB Brugge(n) beschikt over een dynamisch multidisciplinair team van psychologen, pedagogen, bachelors in de toegepaste psychologie en in het sociaal werk, artsen en verpleegkundigen, die hun deskundigheden voortdurend verhogen om een antwoord te bieden aan de vele uiteenlopende vragen in de dagelijkse praktijk. Ze worden back-office versterkt door een administratieve ploeg, die ook instaat voor het onthaal van onze cliënten. 

Voel je je aangesproken door het uitdagende beroep van CLB-medewerker? Wil je bijdragen tot het welbevinden van jonge mensen doorheen hun hele schoolloopbaan? Werk je graag in teamverband? Stuur dan uw gemotiveerde spontane sollicitatie met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer zich een vacature voordoet, worden interessante kandidaten uitgenodigd om deel te nemen aan de selectieprocedure. 

 

Vacatures in CLB Brugge(n)

Vacature traumapsycholoog

Besluit van de Vlaamse Regering houdende de toekenning van projectsubsidies

Een overzicht van alle vacatures binnen de 13 vrije CLB’s van West-Vlaanderen vind je hier www.vclbwestvlaanderen.be

Meer informatie over werken in een CLB vind je op www.ond.vlaanderen.be en www.vclb-koepel.be