Op de vestiging Sint-Maartensbilk is een studie-informatiepunt (STIP) uitgebouwd. Er is informatie aanwezig over het hoger onderwijs, de uniformberoepen, het hoger beroepsonderwijs, het secundair onderwijs en het Secundair na Secundair onderwijs (Se-n-Se), het buitengewoon onderwijs, het stelsel van leren en werken...

Leerlingen, ouders en leerkrachten van scholen binnen het werkgebied van CLB Brugge(n) met vragen over studie- en opleidingsmogelijkheden kunnen in het STIP terecht na afspraak met de CLB-contactpersoon van de school. 

Wie zich zonder afspraak aanmeldt, kan terecht bij een andere medewerker.

Voor het beantwoorden van meer gespecialiseerde vragen doen we een beroep op onze documentalisten An Dermout en Johan Declercq.

Je kunt je vraag om informatie ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stellen. 

Op de website www.onderwijskiezer.be vind je informatie over het onderwijsaanbod in Vlaanderen. 

Ook tijdens de sluitingsperiode van de CLB kan je er met je vragen terecht.

In het STIP kun je GEEN informatie vinden over opvoeding, leermoeilijkheden, leerlingenbegeleiding. Leerlingen, cursisten, studenten… die op zoek zijn naar documentatie voor een schooltaak zullen in het STIP niet geholpen worden. Misschien vind je iets op Interessante informatie en links.